کلمة المفتاح غذای حلال / (21 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رسولی، امیر حسین ؛ میرزا علیزاده، عادل ؛ احمدی، غلامرضا ؛ طیبی، بتول ؛ حسن پور پیر بستی، زینب ؛ قاسمی، سارا ؛ موسوی، سیده الناز ؛
مجلة:پژوهش در دین و سلامت»تابستان 1403 - شماره 39 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (11 صفحة - من 5 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای شخصیتیسلامت روانسرمایة معنویبهزیستی معنویغذای حلال
-
2.
كاتب مسؤول : ایازی رستم کلایی، زاهره ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (9 صفحة - من 14 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:انسان کاملهویتشخصیتموفقیتغذای حلال
-
3.
كاتب مسؤول : رهنمای رودپشتی، فریدون ؛ مؤلف : سلیمانی، آزاده ؛
مجلة:پیشرفت های مالی و سرمایه گذاری»زمستان 1400- شماره 5 ، A (Azad University (24 صفحة - من 145 إلی 168 )
الکلمات المفتاحية:مدیریت ریسکبرند حلالمثلث بقاریسک برندبازارکسب و کارمواد غذایی حلالرقابتیمحصولاتکسب و کار حلالغذای حلال
-
4.
كاتب مسؤول : شکری، انعام ؛ مؤلف : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحة - من 40 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
-
5.
مؤلف : گلستانهزاده، نسیم ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (17 صفحة - من 60 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:غذای حلالپسماندهای غذاییبازیافت پسماندها
-
6.
مؤلف : ابن التراب، سید محمد علی ؛ وفامهر، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : صحرائی، فرشته ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحة - من 77 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتینواکنش زنجیرهای پلیمرازغذای حلالپروتئیندئوکسی ریبونوکلئیک اسید
-
7.
كاتب مسؤول : موسوی ندوشن، فاطمهسادات ؛ مؤلف : کیانی، سمیه ؛ هاشمی، فاطمه ؛
مجلة:معرفت اخلاقی»بهار و تابستان 1400 - شماره 29 ، العلمية - النشرية (حوزه علمیه/ISC (13 صفحة - من 79 إلی 91 )
الکلمات المفتاحية:کودکبارداریغذای حلالشخصیت اخلاقیجنینتغذیهمادرتربیت
-
8.
كاتب مسؤول : پیشاهنگ، محسن ؛ مؤلف : پیشاهنگ، مسعود ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
-
9.
كاتب مسؤول : شیرازی، سمیه ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (16 صفحة - من 14 إلی 29 )
الکلمات المفتاحية:ایمنی غذاغذای حلالمدل معادلات ساختاریکنترل کیفیت
-
10.
مؤلف : اهری، حامد ؛ سهرابی حقدوست، نکیسا ؛ نوروزی، بهاره ؛ عطایی، مریم ؛ كاتب مسؤول : علی انوار، سیدامیر ؛
مجلة:مطالعات قرآنی»زمستان 1399 - شماره 44 ، B (Azad University/ISC (27 صفحة - من 427 إلی 453 )
الکلمات المفتاحية:علوم اجتماعیبازارهای جهانیجسمسلامتیغذای حلالحـلالبـههـااسلامیمواد غذاییحرامیـادین
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
- ب (1 مقالة)
- علمی-ترویجی (1 مقالة)