زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4
-
كاتب مسؤول : پیشاهنگ، محسن ؛ مؤلف : پیشاهنگ، مسعود ؛
(13 صفحة - من 1 إلی 13 )
-
كاتب مسؤول : شیرازی، سمیه ؛
(16 صفحة - من 14 إلی 29 )
الکلمات المفتاحية:مدل معادلات ساختاریکنترل کیفیتایمنی غذاغذای حلال
-
كاتب مسؤول : فیضی، جواد ؛ مؤلف : سرابی جماب، محبوبه ؛ جهانی، مسلم ؛ زمانی، حسین ؛
(17 صفحة - من 30 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:رتبهبندیزعفراننشان طیبالگوی ارزیابی کیفیت
-
كاتب مسؤول : میرزایی، محمد ؛
(9 صفحة - من 47 إلی 55 )
الکلمات المفتاحية:مسئولیتنظریه تقصیررابطه استنادکادر درمانتفکیک مسئولیت
-
كاتب مسؤول : پیشنمازی رستمکلایی، محمد ابراهیم ؛ مؤلف : ایازی رستمکلایی، زاهره ؛
(9 صفحة - من 56 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گردشگری سلامتگردشگری حلالپزشکی حلالسلامت حلال
-
كاتب مسؤول : حقیقی نسب، منیژه ؛ مؤلف : وطن پرست، محیا ؛ گنجی، راضیه ؛
(14 صفحة - من 65 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:نگرشمصرفکنندهباور و تعهد مذهبیاستاندارد حلالایمنی و بهداشت فرآوردههای غذایی
-
مؤلف : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ كاتب مسؤول : احسانی، علی ؛
(9 صفحة - من 79 إلی 87 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبی
-
كاتب مسؤول : صداقتی، مرجانه ؛ مؤلف : مورکی، نرگس ؛
(9 صفحة - من 88 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:حلالفرآوردههای شیریپیش نیاز های حلیت