کلمة المفتاح فیزیکوشیمیایی / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ مؤلف : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
2.
مؤلف : باجلان، سمانه ؛ مظاهری، امیرفرخ ؛ مستقیم، تکتم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 87 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:آب سیبجریانیفیزیکوشیمیاییحسیماست
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |