کلمة المفتاح مدل سازی سینتیکی / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 التصنيف A+ (Azad University (9 صفحة - من 109 إلی 117 )
الکلمات المفتاحية:ضریب نفوذ موثرفروسرختوتفرنگیمدل پیجمدلسازی سینتیکیخشک کردن
-
2.
مؤلف : فهیمی، رضا ؛ عسکری، بیژن ؛ قره بگلو، پوریا ؛ مختاری، فرهاد ؛ فرزبود، پوریا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحة - من 63 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:جابجایی با هوای داغخشک کردن لایه ای نازککدوی سبزمدل سازی سینتیکی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |