کلمة المفتاح پنير ليقوان / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:نایسینباکتریوسینلاکتوکوکوس لاکتیسپنیر لیقواننگهدارنده بیولوژیکی
-
2.
مؤلف : شیشه گر، رامین ؛ میرزایی، حمید ؛ محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ رضویلر، ودود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:هیستامیندوره رسیدناسانس رزماریپنیر لیقوانلاکتوباسیلوسها