کلمة المفتاح کدو حلوایی / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : دارابی قاسمی، مینا ؛ جعفری، زهرا ؛ شفیعی، سحر ؛ فرزایی، محمدحسین ؛ مروتی، محمدرضا ؛
مجلة:طب سنتی اسلام و ایران»تابستان 1401، سال سیزدهم - شماره 2 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (12 صفحة - من 125 إلی 136 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانطب ایرانیکدو حلواییزخم پپتیک
-
2.
مؤلف : مشایخ، علی اکبر ؛ لطیفی، زهرا ؛ عابدیان کناری، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 ، A (Azad University/ISC (17 صفحة - من 37 إلی 53 )
الکلمات المفتاحية:عصاره آبیترکیبات زیست فعالکدوحلوائیعصاره هیدرواتانولی
-
3.
مؤلف : گنجی وطن، بنیامین ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سیدحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 ، A (Azad University (12 صفحة - من 81 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:بافتپردازش تصویرکیککدوحلواییصمغ بالنگو
-
4.
مؤلف : حاتمی، طیبه ؛ کاظمی تبار، سیدکمال ؛ کیانی، غفار ؛ اسماعیل زاده کناری، رضا ؛
مجلة:زیست فناوری گیاهان دارویی»بهار و تابستان 1396 - شماره 5 (7 صفحة - من 23 إلی 29 )
الکلمات المفتاحية:تنوع ژنتیکینشانگر ISSRکدو حلوایی
-
5.
مؤلف : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتن
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة زیست فناوری گیاهان دارویی 1 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة طب سنتی اسلام و ایران 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)