کلمة المفتاح کیک اسفنجی / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیویسکوالاستیکبافت سنجپلگ-نورمندماکسول
-
2.
كاتب مسؤول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ مؤلف : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
3.
مؤلف : بدلی، اکبر ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
4.
مؤلف : مرادی، پونه ؛ كاتب مسؤول : گلی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 37 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:سیب زمینیکیک اسفنجیفیبر رژیمیخواص فراسودمندی