کلمة المفتاح گاو / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة بهداشت مواد غذایی 4
-
1.
مؤلف : نوروز حقی نوبیجاری، اکرم ؛ شاکریان، امیر ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 ، A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 19 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:گیلانشیرگاوکوکسیلا بورنتیnested PCR
-
2.
مؤلف : سبحان اردکانی، سهیل ؛ قاسمی، مریم ؛ ریاحی خرم، مهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (12 صفحة - من 29 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:همدانگاوامنیت غذاییگوسفندفلز سنگینمسبافت کبد
-
3.
كاتب مسؤول : خاکپور، منصور ؛ مؤلف : فردین، مسعود ؛ احمدی، هیوا ؛ نهضتی، آیدا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحة - من 45 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:مایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیسبیماری یونشیرمغانPCRگاوباکتری
-
4.
مؤلف : خاکپور، منصور ؛ عمواوغلی تبریزی، بهرام ؛ عالی نسب، عارف ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (6 صفحة - من 35 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:گاوعوامل باکتریاییآبسه کبدیباکتری
-
5.
مؤلف : تربتی، محمدعلی ؛ شمشیری، مهدی ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:گاوکشتارگاه تبریزباقیمانده آنتیبیوتیکیبافتهای خوراکیFPTبافتکبدروش چهار پلیتتبریزpH