کلمة المفتاح رسیدن / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
مؤلف : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
-
2.
مؤلف : جعفری دهقی، محمود ؛ منشی زاده، مجتبی ؛ كاتب مسؤول : تسلی بخش، فهیمه ؛
مجلة:علم زبان»بهار و تابستان 1399 - شماره 11 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (38 صفحة - من 7 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:زبان فارسیپویاسزاواریوجهیتدستوریشدگیرسیدناجازهای