کلمة المفتاح خصوصیات میکروبی / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
مؤلف : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
-
2.
مؤلف : نجفی، علی ؛ ضیاءبخش دیلمی، مهسا ؛ کریمیان، حمیده ؛ عابدی نیا، احمد رضا ؛ حسینی نژاد، مرجان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (7 صفحة - من 85 إلی 91 )
الکلمات المفتاحية:پنیر پوستیدوره رسیدنخصوصیات میکروبی