کلمة المفتاح کفیر / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
مؤلف : دستغیب بهشتی، محمد کاظم ؛ افرا، نجمه ؛ سخاوتی زاده، سعید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 59 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییآلژیناتترانس گلوتامینازکفیر
-
2.
مؤلف : فلاحت، بابک ؛ خورشیدپور، بیژن ؛ كاتب مسؤول : پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیککفیرپلی دکستروزگالاکتوفروکتوز
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |