کلمة المفتاح Antibacterial / (14 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ جعفری زاده- مالمیری، هدی ؛ میرزایی، حمید ؛ صادقی، جاوید ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 61 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:تصفیه آبضد باکترینانو ذرات اکسید آهن
-
2.
مؤلف : توکلی زاده، مهدی ؛ ترینیا، زهرا ؛ افشار، داود ؛ كاتب مسؤول : ربی انگورانی، حسین ؛
مجلة:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (10 صفحة - من 19 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:اسانسضدباکتریدیسک دیفیوژنبومادران
-
3.
مؤلف : پویامنش، مبینا ؛ انوار، امیرعلی ؛ کریم، گیتی ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:مهاجرتضد میکروبینانو کامپوزیت نقره
-
4.
مؤلف : Asori، Mina ؛ Derakhshan، Javad ؛ كاتب مسؤول : Nayebzadeh، Shahnaz ؛
مجلة:International Journal of Applied Arts Studies»Feb – Mar 2020, Volume 5 - Number 1 التصنيف B (Azad University (11 صفحة - من 91 إلی 101 )
الکلمات المفتاحية:packagingSilverCopperAntibacterialFabric Design
-
5.
مقایسه خواص ضدباکتریایی عصاره ریشههای موئین واکشت شده گیاه گلگاوزبان خوزستانی با اندام هوایی گیاه
مؤلف : حق نظر، زینب ؛ پیری، خسرو ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1398، دوره پنجم - شماره 17 (16 صفحة - من 18 إلی 33 )
الکلمات المفتاحية:ضدباکتریگلگاوزبان خوزستانیرشه موئینباکتریهای بیماریزای انسانی
-
6.
كاتب مسؤول : آقاجانی قرا، مجتبی ؛ مؤلف : نعمت زاده، قربانعلی ؛ علوی، سید محمد ؛ کاظمی تبار، سید کمال ؛
مجلة:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1398 - شماره 10 (14 صفحة - من 42 إلی 55 )
الکلمات المفتاحية:ثر ضد باکتریGC-MSاسانس گیاهی
-
7.
مؤلف : Shahbeigihassanabadi، Akram ؛ Sakenyandehkordi، Mehrnoosh ؛ كاتب مسؤول : Davodiroknabadi، Abolfazl ؛
مجلة:International Journal of Applied Arts Studies»May – Jun 2019, Volume 4 - Number 2 التصنيف B (Azad University (6 صفحة - من 19 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:AntibacterialFiberNano TiO2Nano SrTiO3Self Cleaning
-
8.
مؤلف : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 91 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
9.
مؤلف : پروین، آیدا ؛ انرجان، نویده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 71 إلی 79 )
الکلمات المفتاحية:چای سبزضد باکتریاییحلال استخراج کنندهضد قارچی
-
10.
مؤلف : قربان پور، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:پایدارینانوکامپوزیتاکسیدرویسیلیکاژلضدمیکروب
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (3 مقالة)