کلمة المفتاح antioxidant properties / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : بدلی، اکبر ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
2.
كاتب مسؤول : شیراوند، کامیار ؛ مؤلف : برزگر کلیشمی، ولی اله ؛ خدادوست، محمود ؛
مجلة:تاریخ پزشکی»بهار 1400 - شماره 46 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (14 صفحة - من 118 إلی 131 )
الکلمات المفتاحية:طب سنتیطب رایجخاصیت آنتی اکسیدانیرشته های آمیلوییدیزوال عقل(آلزایمر)
-
3.
مؤلف : ایزانلو، آیسان ؛ كاتب مسؤول : صادقی ماهونک، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:پیشتیمار مایکروویو و فراصوتقارچخوراکیدکمهای. هیدرولیز آنزیمیویژگیهای آنتیاکسیدانی
-
4.
مؤلف : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیایی
-
5.
كاتب مسؤول : شهدادی، فاطمه ؛ مؤلف : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 89 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
مجلة تاریخ پزشکی 1 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)