کلمة المفتاح Butter / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نیکخواه، مهسا ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ مهستی، پیمان ؛ آخوندزاده، افشین ؛ كاتب مسؤول : خوشخو، ژاله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 115 إلی 126 )
الکلمات المفتاحية:کرهترکیبات فنلیتوکوفرولهاروغن مغز بنهمیکرولیپوزومپایداری
-
2.
مؤلف : اژدری، عطااله ؛ کاظمی سه قلعه، حمیدرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 47 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:بیرجندکرهآلودگی میکروبی
-
3.
مؤلف : روفه گری، لیلا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:کلسترولکرهاسیدهای چرباسید لینولئیک کنژوگه
-
4.
مؤلف : روفه گری نژاد، لیلا ؛ احسانی، محمد رضا ؛ دارابی امین، مسعود ؛ میزانی، مریم ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (10 صفحة - من 59 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:کرهاسید لینولئیک کنژوگهاندیس آتروژنیکباکتریهای لاکتیکاسیدهای چربلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوساستارترلاکتوکوکوس لاکتیس