کلمة المفتاح Cake / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مالمیر، معصومه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ میرسعید قاضی، حسین ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحة - من 79 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:سفتیکیکافت وزنیخنک کردن تحت خلاءخنک کردن توسط هوازمان خنک کردن
-
2.
مؤلف : گنجی وطن، بنیامین ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سیدحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 81 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:بافتپردازش تصویرکیککدوحلواییصمغ بالنگو
-
3.
مؤلف : درخشان، آیدا ؛ كاتب مسؤول : اسماعیل پور، مهرناز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 87 إلی 98 )
-
4.
مؤلف : رسولی، مرجان ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:کیکنشاسته اصلاح شدهکنسانتره پروتئین آب پنیر