کلمة المفتاح Citric acid / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سروری، سوفیا ؛ همتی، خدایار ؛ لادن مقدم، علیرضا ؛ كاتب مسؤول : دانایی، الهام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 89 إلی 102 )
الکلمات المفتاحية:پرولیناسید سیتریکاسپرمیدینعمر انباریهمیشهبهار
-
2.
مؤلف : گل ابادی، مریم ؛ دیانی عراقی، وجیهه ؛ كاتب مسؤول : زمین دار، نفیسه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 التصنيف A (Azad University/ISC (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:گوشت شترعصاره آبی زنجبیلاسیدسیتریکماریناد
-
3.
مؤلف : وظیفه دوست، محسن ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ بختیاری، سعید ؛ جعفر نژاد، احمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحة - من 71 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:ازناسید سیتریکگوجه فرنگی(Lycopersicon Esculentum)منتول
-
4.
مؤلف : حنیفیان، شهرام ؛ جلیل نیا، مجید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:اسید سیتریکاسید استیکاسید پروپیونیکگوشت گاوبستهبندیاسیداسیدمیکروبیمیکروبی