کلمة المفتاح Fermented Milk / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ مؤلف : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 ، A (Azad University (18 صفحة - من 95 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
2.
مؤلف : شیرخان، فائزه ؛ میرزایی، مهتا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نصوحی، نیکو ؛ كاتب مسؤول : میردامادی، سعید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:دیابتاینولینغذاهای فراسودمندزمان نگهداریسویههای بومیشیر تخمیری
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |