کلمة المفتاح food craving / (8 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : توکلی کوپایی، سمیرا ؛ یوسفی، زهرا ؛ كاتب مسؤول : ترکان، هاجر ؛
مجلة:علوم روانشناختی»دی 1403 - شماره 142 ISC (18 صفحة - من 2500 إلی 2517 )
الکلمات المفتاحية:ولع مصرف غذامداخله تعدیل سوگیری شناختیدرمان شناختی-رفتاری اینترنتیافراد متقاضی جراحی کوچک کردن معده
-
2.
مؤلف : اسماعیل پور، خلیل ؛ بخشیپور، عباس ؛ غضنفریان پور، سمیرا ؛
مجلة:روان شناسی کاربردی»پاییز 1401- شماره 63 التصنيف الف (Ministry of Science/ISC (22 صفحة - من 178 إلی 199 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت بدنیActماتریکسولع خوردندرمان چاقی
-
3.
مؤلف : افضلی، رضا ؛ عسگری، پرویز ؛ نادری، فرح ؛ كاتب مسؤول : احتشام زاده، پروین ؛
مجلة:روان شناسی سلامت»بهاز 1401 - شماره 41 التصنيف الف (Ministry of Science/ISC (20 صفحة - من 27 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:اختلال پرخوریسوگیری توجهطرحواره درمانیانعطافپذیری شناختیولع مصرف غذا
-
4.
كاتب مسؤول : خسروی، شیرین ؛ مؤلف : حمید، نجمه ؛ بشلیده، کیومرث ؛
مجلة:پژوهش های نوین روانشناختی»بهار 1402- شماره 69 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (11 صفحة - من 123 إلی 133 )
الکلمات المفتاحية:اصلاح سوگیریتوجهرژیمگیرندگانولعخوردن
-
5.
كاتب مسؤول : میراحمدی، بهاره ؛ مؤلف : اورکی، محمد ؛ پرهون، کمال ؛
مجلة:اندیشه و رفتار در روانشناسی بالینی»بهار 1400 - شماره 59 التصنيف C (Azad University (10 صفحة - من 47 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:کارکردهای اجراییولع مصرفذهن آگاهیبیوفیدبکاضافه وزن و چاقیکنترل توجه
-
6.
مؤلف : خنجری، سیندرلا ؛ كاتب مسؤول : خواجه وند، افسانه ؛
مجلة:تازه های علوم شناختی»پاییز 1399 - شماره 87 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (9 صفحة - من 15 إلی 23 )
الکلمات المفتاحية:چاقیطرحواره درمانیدیابت نوع دوابعاد سرشت و منشولع مصرف غذا
-
7.
كاتب مسؤول : ناجی، احمدعلی ؛ مؤلف : رحیمیان بوگر، اسحق ؛ حسنی طباطبائی، سید امیرحسین ؛
مجلة:روان شناسی بالینی»تابستان 1399 - شماره 46 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (9 صفحة - من 9 إلی 17 )
الکلمات المفتاحية:طرحوارهدرمانیولع مصرف مواد غذاییتحریک فراجمجمهای مغز
-
8.
مؤلف : فتاحی، ثمینه ؛ نادری، فرح ؛ عسکری، پرویز ؛ احدی، حسن ؛
مجلة:عصب روانشناسی»بهار 1396 - شماره 8 ISC (14 صفحة - من 117 إلی 130 )
الکلمات المفتاحية:دارودرمانیسلامت عمومیزنان دارای اضافهوزنآموزش نوروفیدبکولع مصرف مواد غذایی