کلمة المفتاح Gelatin / (12 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
11.
مؤلف : صباغ پور، سمیرا ؛ معتمدزادگان، علی ؛ حدیدی، میلاد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحة - من 15 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:استخراجژلاتینرئولوژیپیش فرآوریفیل ماهی
-
12.
مؤلف : سخاوتی زاده، سعید ؛ کرمی، معصومه ؛ سوند رومی، علیرضا ؛ صادقی سروستانی، محمدوحید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحة - من 59 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:ماستچویلخصوصیات شیمیایی و حسیژلاتین
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- ب (2 مقالة)
- A (2 مقالة)
- علمی-ترویجی (1 مقالة)
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)