کلمة المفتاح Gelatin / (13 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سخاوتی زاده، سعید ؛ کرمی، معصومه ؛ سوند رومی، علیرضا ؛ صادقی سروستانی، محمدوحید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحة - من 59 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتینماستچویلخصوصیات شیمیایی و حسی
-
2.
مؤلف : صباغ پور، سمیرا ؛ معتمدزادگان، علی ؛ حدیدی، میلاد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحة - من 15 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیپیش فرآوریفیل ماهیاستخراجژلاتین
-
3.
مؤلف : حویزی، الهام ؛ نبیونی، محمد ؛ محمدی، طیبه ؛ ابراهیمی باروق، سمیه ؛ توکل، شیما ؛
مجلة:پژوهنده»خرداد و تیر 1394 - شماره 104 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (9 صفحة - من 63 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:چسبندگیPLAژلاتینسلولهای iPSداربستبقای سلولیGelatiniPS cells
-
4.
مؤلف : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
5.
مؤلف : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحة - من 55 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری
-
6.
مؤلف : بیگی، حسین ؛ محمدی آچاچلویی، محسن ؛
مجلة:پژوهه باستان سنجی»بهار و تابستان 1398، سال پنجم - شماره 1 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 95 إلی 104 )
الکلمات المفتاحية:فیلمژلاتینتاول اکسایش- کاهشنیترات سلولز
-
7.
كاتب مسؤول : بیگی، حسین ؛ مؤلف : محمدی آچاچلویی، محسن ؛
مجلة:دانش حفاظت و مرمت»بهار 1398 - شماره 2 (7 صفحة - من 14 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتیننگاتیو پایه شیشهآیینه ای شدنرنگ پریدگی
-
8.
مؤلف : یزدانی، فاطمه ؛ شهیری طبرستانی، هدی ؛ كاتب مسؤول : رفتنی امیری، زینب ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 55 إلی 68 )
-
9.
مؤلف : ابن التراب، سید محمد علی ؛ وفامهر، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : صحرائی، فرشته ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحة - من 77 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتینواکنش زنجیرهای پلیمرازغذای حلالپروتئیندئوکسی ریبونوکلئیک اسید
-
10.
مؤلف : سلیم خانیان، مهسا ؛ زند، نازنین ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (13 صفحة - من 55 إلی 67 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتیننان پیتاپلی ونیل استاتفیلم زیستتخریبپذیراسانس گلپر
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- ب (2 مقالة)
- علمی-ترویجی (1 مقالة)
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)