کلمة المفتاح meat quality / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 83 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشت
-
2.
مؤلف : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ كاتب مسؤول : احسانی، علی ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (9 صفحة - من 79 إلی 87 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبی
-
3.
مؤلف : کیاکجوری، آذین ؛ باقری، رویا ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ كاتب مسؤول : آریایی، پیمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 1 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:کیفیت گوشتاسانس قیچفیلم پلی لاکتیک اسیدصمغ کتیرای ایرانیران شتر مرغ