کلمة المفتاح Oncorhynchus mykiss / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : قائنی، منصوره ؛ مؤلف : رومیانی، لاله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمان
-
2.
مؤلف : قربانی رنجبری، علی ؛ اکرمی، رزا ؛ شریفی راینی، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینشیرازپوترسینبار میکروبیقزلآلای رنگینکمان
-
3.
مؤلف : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکماناسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان