کلمة المفتاح Poultry meat / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (20 صفحة - من 45 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
2.
مؤلف : پورعباسقلی، زهرا ؛ قانع، مسعود ؛ قیامی راد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (6 صفحة - من 89 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:آرکوباکتر بوتزلریگوشت ماکیانPCR
-
3.
كاتب مسؤول : مجاوریان، سید مجتبی ؛ مؤلف : عشقی، فواد ؛ امیرنژاد، حمید ؛ تقی پور کندسر، مسعود ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی»بهار 1401، دوره شانزدهم - شماره 1 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (23 صفحة - من 57 إلی 79 )
الکلمات المفتاحية:آربیتراژانتقال قیمتگوشت مرغمتقارنروش حداقل مربعات سه مرحلهایقیمتبازاراستانمازندران
-
4.
كاتب مسؤول : شکرفروش، سید شهرام ؛ مؤلف : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 45 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
5.
مؤلف : انصاریان، اکبر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ اسفندیاری، زهرا ؛ كاتب مسؤول : شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 29 إلی 37 )
الکلمات المفتاحية:واکنش زنجیرهای پلیمرازمقاومت آنتیبیوتیکیتنوع ژنتیکیگوشت طیورکلستریدیوم دیفیسیل