-
1.
مؤلف : صداقت، حسین ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ حنیف پور، محمد امین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:پنیرباکتریهای مولد اسیدلاکتیکضدکپکآزمونMicrodilutionآزمون Overlayکپککپکباکتریباکتری
-
2.
مؤلف : فرقانی، زهرا ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ خوشنودی نیا، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازی محیط کشتشیوه سطح پاسخصمغ زانتانطرح فاکتوریل جزئی