مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 5 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 5 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 3 |
-
1.
مؤلف : فرهی آشتیانی، راحله ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ بصیری، سارا ؛ اسکندری، محمد هادی ؛ كاتب مسؤول : شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (17 صفحة - من 45 إلی 61 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوس کازئیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کلیپنیر لاکتیکی
-
2.
مؤلف : عباس والی، مریم ؛ اسماعیلی کوتمهر، محمود ؛ مشتاقی، حمدالله ؛ اسکندری، محمدهادی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدمیکروبیباسیلوس سرئوسمهار رشدبرگ زیتون
-
3.
مؤلف : اسکندری، محمدهادی ؛ منتصری، هاشم ؛ مصباحی، غلامرضا ؛ طاهری یگانه، علیرضا ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛ کرمی، سمیه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی مایع با کارایی بالاپاتولینلواشکمراحل فرایندسمفیلتراسیونتولیدفرمولاسیون
-
4.
مؤلف : صداقت، حسین ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ حنیف پور، محمد امین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:پنیرباکتریهای مولد اسیدلاکتیکضدکپکآزمونMicrodilutionآزمون Overlayکپککپکباکتریباکتری
-
5.
مؤلف : گلکاری، حجت اله ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ پاک فطرت، سارا ؛ لشکری، حنان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (10 صفحة - من 51 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:نیتراتنیتریتکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاباقی ماندهفرآوردههای گوشتی