کلمة المفتاح پاتولين / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ذوقی، آلاله ؛ خسروی دارانی، کیانوش ؛ سهراب وندی، سارا ؛ عطار، حسین ؛ علوی، سید ابوالحسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:سم زداییپروبیوتیکپریبیوتیکپاتولینآب سیب
-
2.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ ترکی باغبادرانی، زینب ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:پاتولینلواشککروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)Organizational developmentمایکوتوکسین
-
3.
مؤلف : اسکندری، محمدهادی ؛ منتصری، هاشم ؛ مصباحی، غلامرضا ؛ طاهری یگانه، علیرضا ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛ کرمی، سمیه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی مایع با کارایی بالاپاتولینلواشکمراحل فرایندسمفیلتراسیونتولیدفرمولاسیون