-
1.
مؤلف : صباغ پور، سمیرا ؛ معتمدزادگان، علی ؛ حدیدی، میلاد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحة - من 15 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیپیش فرآوریفیل ماهیاستخراجژلاتین
-
2.
مؤلف : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 19 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ
-
3.
مؤلف : کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ اعلمی، مهران ؛ معتمدزادگان، علی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ امیری، سهیل ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (8 صفحة - من 49 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:Bulk densityPhysicochemical PropertiesColor ParametersRice Bran Protein ConcentrateWater Adsorption Index