-
1.
مؤلف : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:شکرفنلکریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگرا
-
2.
مؤلف : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحة - من 15 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:DoughRheologyColor of CakeMolassesVolume of Cake