-
1.
مؤلف : مظفری، منصوره ؛ آصفی، نارملا ؛ سلیمانی، جابر ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحة - من 49 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:آبگیری اسمزیپیازافزایش محتوی ماده جامدکاهش محتوی رطوبتآبغلظتمحلولتیمار
-
2.
كاتب مسؤول : سلیمانی، جابر ؛ مؤلف : آصفی، نارملا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آبگیری اسمزیهویجدانسیتهخشک کردنتیمار