-
1.
مؤلف : اجاق، سیدمهدی ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ عبدالله زاده، اسماعیل ؛ قره ئی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 103 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:فیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکلیستریا منوسایتوژنز
-
2.
مؤلف : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:بسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنیاکسیداسیون