کلمة المفتاح باکتریهای اسید لاکتیک / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : صادقی، مهسا ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛ كاتب مسؤول : نامی، یوسف ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (12 صفحة - من 83 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای اسیدلاکتیکARDRAاثرات ضدمیکروبی
-
2.
كاتب مسؤول : قائم پناه، مهنام ؛ مؤلف : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
3.
مؤلف : تاری نژاد، علیرضا ؛ پورعبدی، پریسا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 25 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:انتشار از دیسکقطر هاله عدم رشدپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیک
-
4.
مؤلف : اجاق، سیدمهدی ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ عبدالله زاده، اسماعیل ؛ قره ئی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 103 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:فیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکلیستریا منوسایتوژنز
-
5.
مؤلف : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحة - من 53 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:تخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شترآنتیاکسیداناگزوپلی ساکارید
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |