-
1.
مؤلف : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (22 صفحة - من 15 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
2.
مؤلف : امیری، مطهره سادات ؛ خیام باشی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ كاتب مسؤول : حسینی، سید ابراهیم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 47 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:سلولازمولتی آنزیمشناسایی پروتئیناستخراجالکتروفورز