-
1.
مؤلف : نوروزی، بهاره ؛ خشنود، نگین ؛ سوری، سارا ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (22 صفحة - من 299 إلی 320 )
الکلمات المفتاحية:بیوتکنولوژینانوذراتسیانوباکتریهادست کاری ژنتیکی سیانوباکتریها
-
2.
مؤلف : علیبابایی، مهشید ؛ خواجهرحیمی، امیراقبال ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 1 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:محصولات غذاییافزایش ماندگاریسیانوباکتریهاریزجلبکها
-
3.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 55 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فعال زیستیریزجلبک هاسیانوباکتری هامکمل غذایی سالم
-
4.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 التصنيف A (Azad University/ISC (20 صفحة - من 99 إلی 118 )
الکلمات المفتاحية:سیانوباکتریهامحصولات فعال زیستیریز جلبکهاترکیبات توکسیک