-
1.
مؤلف : نری میسا، محمد ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 63 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:استافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایمیگوسالمونلاTVN
-
2.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ كاتب مسؤول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو