-
1.
مؤلف : کیاکجوری، آذین ؛ باقری، رویا ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ كاتب مسؤول : آریایی، پیمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 1 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:کیفیت گوشتاسانس قیچفیلم پلی لاکتیک اسیدصمغ کتیرای ایرانیران شتر مرغ
-
2.
مؤلف : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ كاتب مسؤول : آریایی، پیمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 35 إلی 45 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل