-
1.
مؤلف : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 31 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا
-
2.
مؤلف : شاهیان، حسین ؛ شیخ لوئی، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:باقیمانده سمومکلرپیریفوسکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالادیازینونسیب درختی
-
3.
مؤلف : سلحشوریان، زهرا ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 41 إلی 49 )
الکلمات المفتاحية:قزوینهیستامینپنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاتیرامین
-
4.
مؤلف : خاتمی، افشین ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 61 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
-
5.
مؤلف : جوانمردی، فردین ؛ براتی، میثم ؛ نعمتی، محبوب ؛ عارف حسینی، سیدرفیع ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 37 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:مواد غذاییکروماتوگرافی مایع با کارایی بالابنزواتروش میکرواستخراج مایعمایع پخشیسوربات
-
6.
مؤلف : شادجو، جعفر ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 53 إلی 61 )
الکلمات المفتاحية:تبریزکروماتوگرافی مایع با کارایی بالافرآوردههای گوشتیاکسیتتراسایکلین
-
7.
مؤلف : نصیری، فاطمه ؛ حقیقت آسیابر، آذر ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 33 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:خیارکروماتوگرافی مایع با کارایی بالامیکرواستخراجحشرهکشکچرز