Abstract:
درواﺣﺪﻫﺎی ﭘﺎﻻﯾﺸﮕﺎﻫﯽ، ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﮏ ﯾﮑﯽ از ﻓﺮآﯾﻨﺪﻫﺎی ﻗﺪﯾﻤﯽ ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽﺷﻮد. ﻣﺎداﻣﯿﮑﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت ﮔﻮﮔﺮد، ﻓﻠﺰات وﮐﺮﺑﻦ conradson ﻧﻔﺖ ﺧﺎم اﻓﺰاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﻣﯽﮐﻨﺪ، ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﮏ از ﻣﺤﺼﻮل اﻧﺘﻬﺎی ﺑﺮج اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ. ﻗﺴﻤﺖ اﻋﻈﻢ ﺗﻪ ﻣﺎﻧﺪة ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه در واﺣﺪ ﻧﻔﺖ ﺧﺎم را ﻣﯽﺗﻮان در واﺣﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﮏ ﺑﻪ ﺑﻨﺰﯾﻦ (gas oil distillate)ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﺮد. ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﮏ ﺗﻮﺳﻂ ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﮐﮏ ﺗﺄﺧﯿﺮی اﻧﺠﺎم ﻣﯽﺷﻮد. ﺑﺎ آﻧﮑﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﮏ ﺗﺄﺧﯿﺮی ﺑﺴﯿﺎر ﺳﺎده اﺳﺖ، اﻣﺎ ﭼﺮﺧﮥ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻓﺮآﯾﻨﺪ آن از ﻟﺤﺎظ ﺗﺮﻣﻮدﯾﻨﺎﻣﯿﮑﯽ ﺑﺴﯿﺎر ﺣﺎﺋﺰ اﻫﻤﯿﺖ اﺳﺖ. در اﯾﻦ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ و اﻫﻤﯿﺖ ﺳﯿﮑﻞﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﮏ ﺗﺄﺧﯿﺮی در واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺎﻻﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺸﮑﻼت ﻣﻮﺟﻮد در آﻧﻬﺎ و اراﺋﻪ راه ﺣﻞ ﻫﺎی ﺗﺠﺮﺑﯽ ﭘﺮداﺧﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.
Machine summary:
سیکلهای تولید کک در جدول (1) خلاصه اي از سيكل معمولي توليد كك نشان داده شده است همانطور كه ملاحظه مي شود يكي از دو ظرف در حال پر شدن و ديگري در حال بخارزدايي، سردكردن با آب، كك زدايي هيدروليكي با آب گرم و يا بخارات داغ مي باشد.
جدول (1) خلاصه یک سیکل 24 ساعته تولید کک {مراجعه شود به فایل جدول الحاقی} در حقیقت میتوان اینگونه بیان کرد که هیچ دلیل معتبری برای foam over وجود ندارد و خطای انسانی مهمترین عامل رخداد این اتفاق می باشد اما بطور کلی پیداکردن عامل اصلی، در لحظه وقوع امری دشوار است.
برای متوقف کردن این foam over، شیر بخار روی ظرف پر باید کمی بسته شده تا فشار چند psi افزایش یابد.
تمامی این موارد نشان دهندة اهمیت امتحان کردن چارت ثبت شده فشار ظرف کک هنگام رفع اشکال foam over است.
در یک ظرف کک پر که بخارات با دمای ۷۷۰ ℉ یا بیشتر تولید میکند یک لایه 5 الی 10 فوتی reside به طور جزیی کک شده روی سطح بالای کک جامد وجود دارد.
داید ر این شرایط باید پمپ خوراک reside متوقف شده و سطح مایع در انتهای برج ترکیب بوسیله پمپ کردن محصول gas oil سنگین واحد تولید کننده کک، به زیر سینی محصول نگه داشته شود.
اين امر منجر به تطويل زمان لازم برای پر کردن ظرف با آب خنک کننده شده و تخلیه ظرف با مشکل روبرو میشود.
به منظور باز نگه داشتن نازل خوراک در زمان تغییر، لازم است مقدار جزیی بخار به داخل ظرف تزريق شده و از این مسیر تخلیه شود.