Abstract:
در سایه پژوهشهای اخیر و مشخص شدن اثرات زیانبار محصولات کشاورزی حاوی آفتکشها و
علفکشها و هورمونها و آنتی بیوتیکها، روز به روز مردم و افراد بیشتری به مصرف
موادغذایی ارگانیک و طبیعی روی میآورند. در این میان، به دلیل آسیبپذیری شدیدتر
کودکان در برابر مصرف این مواد غذایی، والدین آنان با نگرانی بیشتر تلاش میکنند تا
از محصولاتی بهره ببرند که یا به صورتی طبیعی و عاری از این مواد شیمیایی تهیه شده
و یا با حداقل سطح ممکن، به دست آمده باشند. بدین ترتیب و در سایه گسترش عرضه
محصولات طبیعی در فروشگاهها و سوپر مارکتهای آمریکا، بازاری رو به گسترش به وجود
آمده که میتواند در نهایت به بهبود وضعیت سلامتی مصرفکنندگان و به ویژه کودکان
کمک نماید.
Machine summary:
"در این میان، به دلیل آسیبپذیری شدیدتر کودکان در برابر مصرف این مواد غذایی، والدین آنان با نگرانی بیشتر تلاش میکنند تا از محصولاتی بهره ببرند که یا به صورتی طبیعی و عاری از این مواد شیمیایی تهیه شده و یا با حداقل سطح ممکن، به دست آمده باشند.
او نیز به جمع والدینی پیوسته است که با خرید محصولات غذایی ارگانیک، تلاش میکنند که رژیم غذایی کودکان خود را از غذاهایی که با استفاده از حشرهکشها، هورمونها، آنتی بیوتیکها، علفکشها و یا مهندسی ژنتیک تولید شدهاند، عاری نمایند.
مثلا در یکی از این مطالعات، پژوهشگران دریافتند که با تغییر موادغذایی کودک از محصولات تولید شده با موادشیمیایی به غذاهای طبیعی و ارگانیک، حجم مواد شیمیایی موجود در بدن آنان با کاهش سریع روبهرو میگردد، به گونهای که حتی دانشمندان هم انتظار این کاهش را نداشتند."