Abstract:
فعالیتهای آموزشی در سایة فناوری و ابزار و وسایل آموزشی به منظور یاددهی و یادگیری بیشتر، بهتر و عمیقتر صورت میگیرد. همچنین با استفاده از تجربیات علمی و عملی میتوان به این مهم دست یافت. «معلم» به عنوان زمامدار کلاس با ایجاد فضای مناسب آموزشی و فراهم نمودن تجهیزات به خوبی میتواند به اهداف اصلی آموزش، که همانا پیشرفت و بهبود کیفیت آموزش است، دست یابد. استفاده از چارتها و تصاویر، گام مهمی در جریان آموزش است. با این روش میتوان مسائل و مفاهیم انتزاعی را، که یادگیری آنها برای فراگیرندگان دشوار است، به صورت انتفاعی و تجسمی درآورد و یادگیری را سرعت و تداوم بخشید. درس «کلاس نقاشی» از ادبیات فارسی (۱) سال اول متوسطه از جمله مفاهیم انتزاعی است که با استفاده از تصویر به آن دست یافتهایم.
Machine summary:
در مورد روش و وسایل آموزشی باید گفت که معلم با بهرهگیری از روشها و وسایل لازم، زمینه را برای یادگیری شاگردان فراهم میکند.
لذا ما برای تسهیل در امر آموزش، بر آن شدیم که درس شانزدهم ادبیات فارسی (۱) را، که نمونهای از مفاهیم انتزاعی در آن به کار رفته است، به شیوة استفاده از تصاویر آموزشی، مورد بررسی قرار دهیم.
درواقع، میتوان گفت که در این روش میزان بهرهگیری و دریافت محتوا برای همة فراگیرندگان یکسان است.
جای شکل شرح شکل ادبیات فارسی (۱) درس ۱۷: کلاس نقاشی دم کله پا سم کله دست آخره فک زیرین لگام لب وقب یال غارب کرده شکم افسار از ادبیات فارسی ١ معلم با بهرهگیری از روشها و وسایل لازم، زمینه را برای یادگیری شاگردان فراهم میکند.
از آنجا که یادگیری مفاهیم انتزاعی و ذهنی به مراتب دشوارتر از مسائل و مفاهیم عینی و تجسمی است، لازم است در این زمینه با به کارگیری روشها و وسایل لازم در فرایند آموزش به اهداف آموزشی رسید