Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 3 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
-
1.
Writer : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 33 to 44 )
Keywords:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
Writer : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 19 to 30 )
Keywords:شبکه عصبی مصنوعیسویابرشته کردناسنک
-
3.
Writer : باقری، هادی ؛ گرایلی، زینب ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 49 to 58 )