-
1.
Writer : خندقی، جلیل ؛ سعدلوی، فرنوش ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 Ranking A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 45 to 53 )
Keywords:روغن خوراکیاسید چربروغن قنادیاستخراج مایع-مایعکروماتوگرافی گازیGCEdible oilConfectionary oilliquid extractionFIDFatty Acidliquid
-
2.
Writer : قائدان، متینه ؛ گلی، محمد ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ Corresponding Author : زمین دار، نفیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 71 to 85 )
Keywords:کروماتوگرافی گازیآنتی میکروبیآنتی اکسیدانیسرخارگلAntimicrobialEchinacea purpureaGas Chromatography-Mass (GC-MS)Antioxidant
-
3.
Writer : غلام سقائی، سحر ؛ Corresponding Author : پیراوی ونک، زهرا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 Ranking A+ (Azad University (14 page(s) - From 49 to 62 )
Keywords:کروماتوگرافی گازیاسید چربروغن هسته انگورفیتواسترولGrape seed oilPhytosteroFatty AcidGas Chromatography
-
4.
Writer : جدی، مریم ؛ خندقی، جلیل ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 59 to 70 )
Keywords:ماستفیتواسترولکروماتوگرافیگازیکروماتوگرافی لایه نازک
-
5.
Writer : جعفرپور، مهسا ؛ عباسی، هاجر ؛ گلی، محمد ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 Ranking A+ (Azad University/ISC (18 page(s) - From 71 to 88 )
Keywords:آنتیاکسیدانکروماتوگرافی گازیحداقل غلظت بازدارندهلعل کوهستانهوفاریقونOliveria decumbensHypericum perforatumMICAntioxidantGC-MS