-
1.
Corresponding Author : طاهری، علی ؛ Writer : ضیاءالدینی، مرتضی ؛ گهرام زئی، معصومه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 Ranking A+ (Azad University/ISC (14 page(s) - From 95 to 108 )
Keywords:نانوذرهسودوموناس آئروژینوزاشریشیا کولیخاصیت ضدباکتریاییآلومینات رویZinc aluminateEscherichia coliAntibacterial activityPseudomonas aeruginosananoparticle
-
2.
Writer : نری میسا، محمد ؛ Corresponding Author : رحیمی، ابراهیم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 Ranking A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 63 to 71 )
Keywords:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVNSalmonellaStaphylococcus aureusShrimpEscherichia coli
-
3.
Corresponding Author : اژدری، عطااله ؛ Writer : قدوسی، رضیه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 83 to 93 )
Keywords:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولایVegetableParasitic eggsMashhadMicrobial ContaminationEscherichia coli
-
4.
Writer : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ شایق، جلال ؛ موسوی، زهره ؛ صادقی، جاوید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 43 to 54 )
Keywords:قناتچشمهاشریشیا کولایگروههای فیلوژنیمقاومت آنتی بیوتیکیAntibiotic ResistancespringePhylogeny groupQanatsEscherichia coli
-
5.
Writer : الزبیدی، رافد ؛ فلاح، ندا ؛ Corresponding Author : جمشیدی، عبداله ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 49 to 59 )
Keywords:PCRاشریشیا کولایغذاهای آماده مصرفready-to-eat foodsEscherichia coli