"طرز تهیه: ابتدا تهیهء کارامل:در یک ظرف قندها را با یک قاشق سوپخوری آب حل کنید و روی حرارت هم بزنید تا مخلوط،رنگ قهوهای طلایی پیدا کند.
سپس محتوی آن را در چهار قالب یا کاسهء کوچک تقسیم کنید.
موزها و نیمی از شیر را با مخلوطکن مخلوط کنید.
سپس در همان حال که هم زدن را ادامه میدهید شیر جوشیدهء داغ را اضافه کنید.
سپس مخلوط را از یک صافی رد کرده و مخلوط شیر و موز را اضافه کنید.
ظرف را در فر بگذارید و اجازه دهید محتوی کرمها با این روش به مدت 40 دقیقه بپزد.
در این فاصله باقی موزها را پوست کنده،حلقه حلقه کنید و با شکر و کره در ماهیتابهای روی شعلهء کم بگذارید تا دو طرف موزها طلایی شود.
سپس کرم کاراملها را در ظرف بریزید و این دو موز طلایی شده را روی آن بچینید و با یک برگ نعنا تزئین کنید."