"1-برای جلوگیری از بیمای هیچگاه نباید شیر نجوشیده مصرف نمود و حتی شیری که بمقدار کافی جوشیده نشده باشد خطرناکست 2-مصرف بستی در مواقع شیوع بیماری تب مالت از نظر آنکه کاملا شیر بستی جوشیده نشده است خطرناکست 3-مصرف خامه از سایر محصولات شیر خطرناکتر است و بایستی جدا از خوردن شیرینیهای خامهای خودداری نمود 4-کره نیز اگر از خامه گرفته شود فوق العاده خطرناک و مضر است ولی اگر کره بوسیلهء ماست و دوغ تهیه شده باشد خطرش کمتر است 5-پنیر چون شیر آن جوشیده نمیشود و تنها به گرم کردن آن اکتفا میشود مصرفش خطرناک است و بایستی در مواقع شیوع بیماری و در نقاطیکه شیر حیوانات،مشکوک بآلودگی میکرب تب مالت است مصرف ننمود علائم بیماری:چنانچه گفته شد این بیماری را تب امواج گویند و بطریق مخصوص و محسوس درجه تب در شبانهروز پائین و بالا میرود معذالک در ابتدای بیماری تشخیص ناخوشی و تفکیک آن از مالاریا چندان آسان نبوده و اغلب محتاج بآزمایش ذرهبینی خون میشوند علاوه بر آنکه تب بیمار قطع میشود در ابتدا ناخوشی همراه با لرز و عرق فراوان بوده و اغلب با مالاریا اشتباه میشود و در اواسط اخوشی دردهای استخوانی نیز افزوده شده و به علت طول بیماری مریض لاغر و ضعیف میگردد و مدت ناخوشی 2 یا 3 و گاهی از اوقات تا 4 ماه طول میکشد و البته در این مواقع فوق العاده بیمار لاغر و فرسوده شده و مستعد بابتلاء سل ریه میگردد."