مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : بابایی نامی، ونوشه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ شهبازی خواه، پرویز ؛ حدائق، هاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:RSMOptimizationProteaseHemicellulaseWafer
-
2.
نویسنده : حدائق، هاله ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علی رضا ؛ خداخانی، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1389 - شماره 27 (7 صفحه - از 59 تا 65 )