کلیدواژه RSM / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:آب پنیرسطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیبازیافت نیتروژنی
-
2.
نویسنده : خانلری، فروغ ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (12 صفحه - از 87 تا 98 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیRSMترکیبات فنولیترکیبات آنتی اکسیدانیتاجریزی
-
3.
نویسنده : شعبانی، جهانبخش ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ جعفری، سید مهدی ؛ سرفرازی، مسیح ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:پنیر پروسسپردازش تصویریسرد کردن آهستهRSM
-
4.
نویسنده : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری
-
5.
نویسنده : بابایی نامی، ونوشه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ شهبازی خواه، پرویز ؛ حدائق، هاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:RSMOptimizationProteaseHemicellulaseWafer