مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 51 تا 70 )
کلیدواژه ها:آب پنیرمالتودکسترینرزماریپوششدهیتیلاپیا
-
2.
نویسنده : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
3.
نویسنده : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری