کلیدواژه ترکیبات آنتی اکسیدانی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides
-
2.
نویسنده : خانلری، فروغ ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (12 صفحه - از 87 تا 98 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیRSMترکیبات فنولیترکیبات آنتی اکسیدانیتاجریزی