-
1.
نویسنده : صادقی، احسان ؛ درگاهی، عبداله ؛ محمدی، احمد ؛ اسدی، فاطمه ؛ صحرایی، سمیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 1 تا 26 )
نویسنده : صادقی، احسان ؛ درگاهی، عبداله ؛ محمدی، احمد ؛ اسدی، فاطمه ؛ صحرایی، سمیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 1 تا 26 )