مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : همتی، فاطمه ؛ مطلوبی نژاد، زهرا ؛ مظلومی، سید محمد ؛ باباعلی، الهام ؛ یوسفی نژاد، سعید ؛ نویسنده مسئول : بریزی، عنایت ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:جیوهآرسنیکICPTotal Diet Studyآنالیز مواد غذایی
-
2.
نویسنده : بریزی، عنایت ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیعصاره پوست انارفعالیت آنتیاکسیدانی